Floarea Coman

Email: floarea.coman@bereflex.be

Tél. : 02/340.24.62

Matières: Vastgoedrecht – Bouwrecht – Srafrecht

Floarea Coman behaalde een bachelor in de rechten aan de Haute École Paul-Henri Spaak en een master in burgerlijk en strafrecht aan de Université Libre de Bruxelles in 2018.
Ze zet zich in voor de eerbiediging van de fundamentele rechten en vrijheden en schreef haar mastertheis over de vrijheid van meningsuiting en persmisdrijven, waarvoor ze de grote onderscheiding kreeg.

Floarea Coman is al van jongs af aan gepassioneerd door de advocatuur en begon haar praktijk als advocaat in december 2019 bij een kantoor dat gespecialiseerd is in bouwrecht. Daarna maakte ze de overstap naar een algemene praktijk voordat ze in september 2021 het team van Damien Van Ermen bij Ref Lex vervoegde.

Vóór haar toelating bij de Brusselse balie werkte Floarea Coman als jurist bij een Brusselse overheidsinstelling en heeft ze haar professionele ervaring verrijkt door verschillende stages te volgen, onder meer bij de Brusselse Rechtbank voor Strafuitvoering, in verschillende advocatenkantoren of bij de Politiezone van Waterloo.

Haar belangrijkste masteries zijn de volgende :

  • Vastgoedrecht
  • Bouwrecht
  • Strafrecht

Floarea Coman kiest voor een pragmatische en menselijke aanpak, stelt het luisteren naar zijn cliënten en verdedigt hen met strijdlust en overtuiging.

Floarea Coman spreekt naast het Frans ook het Roemeens en het Spaans, en heeft een goede kennis van het Engels en het Italiaans.

Ref Lex · Congolaan 1/9 · 1050 Brussel · Tel. +32 (0)2 340 24 60 · Fax +32 (0)2 340 24 69

Copyright 2021 © Ref Lex – Conditions générales